Εξειδικευμένο Service General Electric

General Electric service

Η εταιρία TechnoFreezer διαθέτει ειδικό τμήμα Service Αμερικάνικων Επαγγελματικών & Οικιακών συσκευών General Electric. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει παντός τύπου επισκευή και είμαστε διαθέσιμοι 24/7. Επίσης παρέχουμε 2 χρόνια εγγύηση λειτουργίας και γνήσια ανταλλακτικά.

Στην εποχή μας είναι πια επιτακτική ανάγκη να βοηθήσουμε τον πλανήτη που ζούμε να συνεχίσει να υπάρχει. Η Γη έχει υποστεί τεράστιες αλλαγές εξαιτίας του τρόπου ζωής μας και της υπέρμετρης κατανάλωσης μας. Οφείλουμε λοιπόν να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που προκαλούν οι οικιακές συσκευές από την παραγωγή μέχρι και το τέλος της ωφέλιμης ζωής τους. Η εξοικονόμηση ενέργειας δίνει ζωή στο περιβάλλον!

Η αξιοπιστία και η μείωση ενέργειας μπορούν πλέον να συνυπάρχουν. Η General Electric από το 1892 μέχρι και σήμερα, δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας, με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για όλους μας. Οι συσκευές της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες με υψηλή ενεργειακή απόδοση, προσφέρουν οικονομικά πλεονεκτήματα και συνεισφέρουν θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος.General Electric service General Electric service General Electric service